ул. Ястребец 20А, офис 3
София,
България
23.2883146
42.6702404
UserLikes
Име:

ЛОГИСТИЧНИ СИСТЕМИ

Адрес: София, ул. Ястребец 20А, офис 3
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.logsys.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Оборудване
Дейност:

Архивни и складови системи

Ключови думи: логистични системи, архив, архиви, архивно оборудване, склад

Партньори

ЛОГИСТИЧНИ СИСТЕМИ - Партньори - BITO Lagertechnik Bitmann GmbH
BITO – Иновативни Складови Системи!
BITO Lagertechnik Bittmann GmbH международно оперираща компания специализирана в производството на складово и производствено оборудване. Тя не е просто производител, но и качествен професионален партньор по въпросите на проектиране, планиране, реализация и изпълнение на проекти – комплексното оборудване за складове. Състоящо се от различни системни модули, от пластмасовите кутии до стелажни системи с автоматично обслужване и позициониране и ролкови конвейерни системи. Водещ световен производител на складови кутии и контейнери. В началото на 2008 BITO въведе в експлоатация най-модерната в Европа инсталация за производство на палетни стелажи. BITO се гордее със своята над 160 годишна история – фирмата е основана през далечната 1845 г. Качеството на производствената гама на BITO е доказано със сертификати за качество EN ISO 9001 и RAL-RG 614.

ЛОГИСТИЧНИ СИСТЕМИ - Партньори - Caljan Rite-Hite
Caljan Rite-Hite – безопасни логистични решения
Caljan A/S е създадена през 1963 от двама изобретателни инженери: Kaj Calundan и Svend Jansen. От тяхната централа в покрайнините на Aarhus, Denmark те създават и произвеждат някои от най-добрите в света транспортни системи за товароразтоварни дейности на непалетизирани товари. В момента Caljan Rite-Hite е водещият европейски производител на телескопични конвейери.В продължение на последните 40 години, Caljan Rite-Hite утвърди своята позиция на пазарен лидер в разработката, производството и монтажа на решения за товароразтоварни дейности в колетни дистрибуторски центрове, складове и логистични центрове по цял свят. Тяхната продуктова програма обхваща телескопични и ролкови конвейери, лентови криви, зони за събиране на информация и док оборудване.

Caljan Rite-Hite има около 400 служителя, производствени предприятия в Дания и Латвия и търговски офиси в Холандия, Великобритания, Франция, САЩ, Германия и Белгия, както и множество дистрибутори в цял свят.

ЛОГИСТИЧНИ СИСТЕМИ - Партньори - FORSTER
Основана през 1956 година, Forster бързо придобива лидерска позиция в австрийската индустрия. Forster се превръща в една бързоразвиваща се група от компании, с широк обхват на производствена дейност: пътно-инженерни съоръжения, системи за звукова защита по пътищата, стелажни системи и рекламни съоръжения. На производствените площадки, както и в офисите във Виена и Залцбург работят повече от 800 души. Групата на Forster включва и спомагателни заводи в Германия, Великобритания и Швейцария. Forster e един от най-големите производители на архивни стелажни системи в Европа.

Подвижните стелажи, които спестяват 60% от архивната площ, са прочути с качеството си и са предпочитано оборудване на национални, регионални и градски архиви, библиотеки и музеи.

ЛОГИСТИЧНИ СИСТЕМИ - Партньори - HANEL
Фирма Hänel е създадена през 1953 година в Bad Friedrichshall, Германия. През 1957 година Hänel за първи път в Европа предлага масово производство на офис-карусели, използвайки принципа на колелото на Ферис.

Развитието на бизнеса на Hänel налага построяването на нови 2 завода до 1972 година, което дава развитие на производството на индустриални вертикални карусели. През осемдесетте години Hänel се разраства с нови заводи, създават се Hänel USA и Hänel France, последвани от Hänel Netherlands. През 1993 година Hänel е първата компания в своя бранш, която е получила сертификат за качество ISO 9001. Hänel първи достигнаха със своите лифтови складови системи Lean-Lift товароносимост от 1000 кг/контейнер. През 2001 година се откри демонстрационен център на Hänel в Bad Friedrichshall.

Днес, 52 години след основаването на компанията, Hänel е един от световните лидери в производството на системи за индустриално складиране и офис организация с представителства в повече от 50 страни.

ЛОГИСТИЧНИ СИСТЕМИ - Партньори - KIND
OTTO KIND е основана през 1901 година. Целта е модернизация на съществуващата система на продажби и представяна на стоките.

През 1926 година OTTO KIND публикува първия си каталог и бързо печели нови клиенти. Във фирмата работят вече над 300 души. През тридесетте години на века OTTO KIND осъществява първите си интернационални контакти с холандската търговска компания DE Gruyter едно сътрудничество, което прераства в дългогодишно партньорство.През осемдесетте години в OTTO KIND се развиват пазарните сегменти на магазинно обзавеждане и офис оборудване. С цел подобряване на логистиката и порасналите потребности е построен нов завод на KIND в град Marienheide.

През 2000 година е основана дъщерна фирма на KIND в Джакарта, Индонезия. Последващата реализация на глобалната стратегия на фирмата, свързана с непрекъснато подобряване на качеството на стоки и услуги, изграждат основата за следващите успешни 100 години на OTTO KIND AG.

ЛОГИСТИЧНИ СИСТЕМИ - Партньори - KNAPP AG
Knapp AG е сред водещите доставчици на системи и решения в областта на складовата логистика и автоматизация. Базирана в Харт бей Грац, област Щирия, Австрия, тя има 26 дъщерни дружества и офиси и е представена в 32 страни по света. Със своите повече от 1700 служители, групата е комплексен доставчик на логистични решения – от разработването на системата за складиране при производство и / или дистрибуция, изпълнението й, както и последваща постоянна поддръжка и усъвършенстване. Продуктовата гама включва портфейл от потребителски, патентовани съставки за логистика на склад и автоматизация на проекти, индивидуално създадени системи за корпоративни клиенти и последващо обслужване и поддръжка на инсталираните системи.Като проектант и изпълнител, групата KNAPP доставя всичко за модернизация или реорганизацията на дистрибуторски складове в търговията и производството от един източник – разработване на системата, инсталиране и стартиране, след което осигурява и цялостна техническа поддръжка. Гамата от продукти е в широк диапазон – от специфични за клиента адаптации на патентовани логистични решения и автоматизация, до изцяло новосъзадени за корпоративни клиенти системи, които отговарят на всички изисквания за комплексно логистично решение, както и поддръжка и ремонт на вече съществуващи складови системи.

Повече от 55 години опит и ноу-хау от над 1200 успешни проекти превърна KNAPP в лидер от световно значение в разработването и производството на транспортни системи, системи за набиране, логистика за складове и логистичен софтуер.

ЛОГИСТИЧНИ СИСТЕМИ - Партньори - SACO Airport Equipment B.V.
SACO Airport Equipment B.V. – професионален доставчик със собствена марка
SACO е компетентен и гъвкав с международен опит специалист в разработката, производството и доаставката до ключ на Cargo Handling Systems.С повече от 40 години опит и с помощща на над 60 служителя, SACO е в състояние да предложи клиентско ориентирани решения за всяка ситуация, където искате да сложите просто един единичен конвеъер, да разширите Вашата съществуваща система или да инсталирате нова, напълно автоматизирана Cargo Handling System. SACO е част от Smulders Groep B.V.

 
Открийте ни в Google+